Kerstpakkettenactie voor Buurtgezinnen

De Diaconie organiseert dit jaar voor de derde keer de Kerstpakkettenactie voor Buurtgezinnen Bloemendaal. Het begint al een mooie traditie te worden. We rekenen daarom dit jaar weer op uw enthousiaste hulp. Onze ervaring van de afgelopen jaren maakt wel dat wij de actie iets anders vorm gaan geven.

Op zondag 12, 19 en 26 november kunt u intekenen op een boodschappenlijst. Deze lijst ligt na de dienst bij de koffie in het Kerkelijk Centrum. Alle producten tellen op tot 20, omdat wij 20 boxen maken. Eén van de diakenen is beschikbaar om u te assisteren bij het invullen van de lijst.

Op zondag 3, 10 en 17 december vóór en na de kerkdiensten, zamelt de diaconie de producten in die u toegezegd heeft te zullen meebrengen. Wij vragen u dringend om geen producten mee te brengen die over de houdbaarheidsdatum zijn en/of die niet op de lijst staan. Wij moeten alle dozen nog kunnen tillen.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn producten te kopen en af te geven in het Kerkelijk Centrum, dan kunt u uw donatie overmaken naar de Diaconie. Vermeldt u er dan wel even bij dat het voor de kerstpakkettenactie is? Van de totale opbrengst koopt de diaconie boodschappenbonnen. Het rekeningnummer van de Diaconie is: NL75 ABNA 0576 1736 81 o.v.v. Kerstpakkettenactie Buurtgezinnen.

Anne-Marie Scheeres en Paulien de Jong van Buurtgezinnen stellen de week voor Kerst alle pakketten samen en bezorgen de pakketten bij de 20 gezinnen thuis.

Alvast heel hartelijk dank voor uw hulp! U bezorgt veel gezinnen een fijne Kerst!

Vragen? Bel Anne-Marie Scheeres (06-28279680), liefst na 18 uur.

Ga naar de inhoud